Vinterkursene er i gang og årsmøtet er gjennomført

Foreleser Göran Jakobsen

Kursene er i gang.  Göran Jakobsen gjør en strålende jobb som foreleser i Tradisjonell Kinesiks Medisin - kurs som har gått over to dager.  Onsdag kveld delte han også av sin kunnskap overfor årsmøtets 25 fremmøtte.

Medisinsk Qigong

Biyun-metoden - den helsebevarende metoden

Medisinsk qigong er en treningsform med enkle og behagelige bevegelser som fremmer kroppens balanse og selvregulering - fysisk som psykisk. Treningsformen passer for alle; unge som gamle, friske som syke. Medisinsk qigong etter Biyunmetoden passer for deg som vil forbedre din helse og styrke dine personlige ressurser.

Fan Xiulan - 2018

 

Moxa

Nytt denne gang er  Moxa.  Det er en sterk behandlingsmetode som har et bredt spekter av bruksområder. Urter i tørket form vanligvis hardt pakket i stenger. Disse tennes for å få dem til å lyse og gi en veldig dyp varme inn i kroppen.

Brukes på akupunkturpunkter eller et område for å oppnå en bestemt effekt avhengig av hvilke punkter og hvordan moxanen benyttes.

Samling for instruktører

Lørdag 9. desember kl 12.00

Anne-Marie Giørtz invitere alle instruktører til en uformell samling, en slags juleavslutning, hvor vi trener og går igjennom noen av Biyunmetodens treningsformer som Jichu gong og Dong gong, og kanskje Delfinkraftens qigong og Peace Power qigong om tiden tillater det.

Noen endringer i øvelsene blir gjennomgått samtidig som det blir mulighet for erfaringsutveksling og inspirasjon.

     Varden Spesialsenter
     Håkonkastet 5, Bjørnermyr

Meld fra til Ann-Marie om du kommer.

 

Kurs med norske instruktører

Ønsker du å lære qigong har flere instruktører lagt ut sine kurs på denne siden  Ta kontakt med instruktøren for å melde deg på kurset eller om du har spørsmål.

Jichu Gong og Delfinkraftens Qigong er alle kurs for nybegynnere, dvs trinn 1.  Det samme gjelder Barne Qigong, Peace Power Qigong og  Senior Qigong.

Du finner flere kurs under menyen Gå på kursKurs med Norske instruktører.

 

Årsmøte 21. februar

Det blir årsmøte kl 18.00 og en mulighet for et foredrag fra vår svenske gjesteforeleser Göran Jakobsen.

Nærmere program og saksdokumenter kommer senere.

Sted:  Paramita meditasjonssenter, Storgata 13, Oslo, inngang Strøget

Årsmelding finner du her.

Meld deg inn i foreningen

Trener du qigong?  Da har du fordeler av et medlemsskap.

Som medlem mottar du informasjon om Fan Xiulan sine kurs i god tid, du gis rabatt på enkelte kurs, mottar tilbud om treningsleirer og Kinareiser.

TV innslag

Diverse klipp fra fjernsyn.