Velkommen til instruktørsamling  og fordypning

Troset gård , ved Levanger 23. -26. august 2018

På grunn av få påmeldte kommer  dessverre ikke Fan Xiulan til Troset med instruktør fordypning i år. Vi hadde en påmeldingsfrist til 1. Juli for å få avklart interessen for dette arrangementet, men kun 8 var da påmeldt.

Flere av oss påmeldte ønsker allikevel å møtes, og Heidi åpner sin fantastiske gård for alle Biyun instruktører som ønsker å fordype sin Qigong praksis.

Dette er helgen for deg som ønsker å trene qigong sammen med andre instruktører, gjennomgå alle biyun metodens Qigong metoder, få med deg et Klosterbesøk i et Munkekloster i full drift, være med på tidebønn sammen med munkene, du får også være med på en dags pilgrims vandring og være ekte pilgrim langs St olavsleden for en dag. Dette er for deg som ønsker samvær, inspirasjon og motivasjon til videre utvikling av deg selv og din qigong.

Pris kr 511,-   + overnatting

 

Foreløpig program:

Torsdag 23. August fra  ca kl 1600 Qigong, stille Qigong og godt samvær.

Fredag: Kloster besøk. Morgenbønn med Munkene i Munkeby kloster før vi starter dagens Pilgrimsvandring fra Munkeby til Troset. Det er ca 2 mil å gå og vi har gode pauser med Qigong underveis.

Lørdag : Stille Qigong og Qigong 
Pauser hvor vi deler av våre erfaringen som instruktører, motivasjon og egne behov. 

Søndag:  Meditasjon/ Stille Qigong og Qigong til avreise. Evt enda et klosterbesøk. Denne gangen til nonneklosteret på Tautra.

I løpet av helgen vil vi trene og gjennomgå alle Biyun metodens programmer.

Vi lager mat sammen og deltar i fellesskap for å få til et smidig og rimelig arrangement, også flotter vi oss med festmiddag levert av mesterkokk Line Hofstad på lørdag kveld. 

Vi spleiser på mat og transport

Kostnad for overnatting kr 311,- pr døgn

Påmelding direkte til Heidi Troset  mail heidi.troset@gmail.com

Les mer om Pilgrimsleden på www.stolavsleden.com 

Les mer om Troset på   http://visitinnherred.com