«Mat som bygger Qi og Blod?»

Bli med og lær hvordan bruke mat som medisin i Lørenskog, fredag 09.11.18.
På dette matkurset lager vi tradisjonell asiatisk helsemat i en moderne norsk kontekst.

Har du rikelig med energi og en velfungerende fordøyelse? Eller sliter du med nedsatt immunforsvar og utmattelse? Visste du at vi ikke er hva vi spiser, men hva vi kan fordøye? «Feil» mat og tilberedningsmåte kan trigge inflammasjon og et slitent immunforsvar.

Kom og lær hvilke asiatiske retter som bygger opp fordøyelsen og som styrker immunforsvaret.

Kom rett fra jobb og få et lett måltid. Deretter lager vi mat sammen. Maten er naturlig melke- og glutenfri. Du får også med deg ditt egenproduserte fermenterte snadder og et oppskriftshefte.

Kurset passer for alle som er interessert i TKM og ayurvedisk medisin eller har interesse for terapeutisk bruk av mat.

Påmeldingsfrist: 28. oktober 2018 

Påmelding:  Thuy Dalen: post@barfotklinikken.no  eller post@biyun.no